The cholesterol-lowering effect of statins is potentiated by whole grains intake

G. Vaidean , Marta Mańczuk , S. Vansal , J. Griffith

Abstract

n/a
Rodzaj publikacjiPraca oryginalna opublikowana jedynie w wersji elektronicznej
Autor G. Vaidean
G. Vaidean
-
, Marta Mańczuk (COIW / ZEPN / ZEPN-PPP)
Marta Mańczuk
- Pracownia Prewencji Pierwotnej
, S. Vansal
S. Vansal
-
, J. Griffith
J. Griffith
-
Tytuł czasopisma/seriiEuropean Journal of Internal Medicine, ISSN 0953-6205, (A 35 pkt)
Rok wydania2018
Nr50
Paginacja47-51
Objętość publikacji w arkuszach wydawniczych0.5
Klasyfikacja ASJC2724 Internal Medicine
DOIDOI:10.1016/j.ejim.2017.11.005
Języken angielski
Punktacja (całkowita)35
Żródło punktacjijournalList
PunktacjaPunktacja MNiSW = 35.0, 15-05-2020, ArticleFromJournal
Wskaźniki publikacji Scopus SNIP (Source Normalised Impact per Paper): 2016 = 1.247; Impact Factor WoS: 2017 = 3.282 (2) - 2017=3.006 (5)
Liczba cytowań*
Cytuj
Udostępnij Udostępnij

Pobierz odnośnik do tego rekordu


* Podana liczba cytowań wynika z analizy informacji dostępnych w Internecie i jest zbliżona do wartości obliczanej przy pomocy systemu Publish or Perish.
Powrót
Potwierdzenie
Czy jesteś pewien?